Roskanpoimijan blogi

Kellojen siirtely on hengenvaarallista

Se mikä sähkön säästössä tienataan, se sama summa ja enemmänkinn sairaalakuluissa menetetään. Itselläni oli sairaalamatka tänä aamuna hyvin lähellä, sillä kiipeily moottorisängyn päällä ei ollutkaan niin turvallista kuin olin luullut. Koska en muuten ylettynyt koskemaan kelloon, otin avukseni vielä nahkaisen istuinpallin, joka kiepsahtikin pois jalkani alta.

 Yhtä hyvin ei onni kohdellut naapurin rouvaa, jonka kiipeily keittiöjakkaralla aiheutti huimausta ja alastulon suorin vartaloin huoneiston lattialle.Nyt parhaillaan hän on Peijaksen sairaalassa tutkittavana.

 Suomalaiset viranomaiset vakuuttavat, ettei Suomi voi yksinään elää eri ajassa kuin muut Euroopan maat. Lähes joka maallahan on oma aikansa. Puhe on täyttä puppua, sillä mm Venäjällä pysyminen jatkuvassa kesäajassa vaati vain presidentti Medvedev'in mahtikäskyn vuosi sitten, minkä jälkeen jotkut muutkin itäblogin maat seurasivat Venäjää.

 Tämä kellon siirto kuuluu siihen samaan hölmöläisten leikkisarjaan hehkulamppujen käyttökiellon  kanssa.Kummassakaan ei ole mitään järkeä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset