Roskanpoimijan blogi

Vasemmisto köyhän asialla

Demarit ja Vasemmistoliitto ovat jo vuosikymmeniä kertoneet olevansa köyhän asialla. Hyvin ovat asiamiestehtävänsä hoitaneet, sillä ns köyhiä on riittänyt aina tähän päivään saakka, eikä loppua ole näkyvissä.

Se kun on niin, että jos köyhät Suomesta loppuisivat, siitä seuraisi vasemmiston kannatuksen dramaattinen loppu. Siksi köyhyyttä pitää vaalia silkkihansikkain.

Köyhyys on lähinnä sukuvika. Jos köyhänä synnyt köyhään perheeseen, et edes osaa ajatella itsellesi parempaa osaa, vaan tuhlaa voittamansa  lottovoiton  rellestelyyn ja räyhäämiseen muutamassa kuukaudessa.

Valtion budjetissa jaetaan rahaa ilman vastinetta ns köyhille. Sillä moni pummi elää leveästi työtä vieroksuen. Mitä kun käy aloittamassa jonkun kurssin pysyäkseen hyvissä korvauksissa taas seuraavan rupeaman.

Turha tässä on sitten ihmetellä, miksi valtion on pakko ottaa lainaa vuosi toisensa jälkeen.

Paljonkohan se maksaisi valtiolle, jos kaikki työtä vieroksuvat lähetettäisiin pysyvästi Kreikkaan. Siellä heistä pidettäisiin hyvää huolta. Tuovathahan he maahan lisää euroja ilman vakuusvaatimuksia. Kreikassa kun on niin paljon alhaisempi elintaso, niin työtä vieroksuvakin tulee siellä toimeen puolella korvaussummalla?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Toimiva talous ja terve yritysmaailma muutoinkin ovat parasta köyhäinhoitoa,mikään muu ei paina työttömyyttä edes siedettäviin lukemiin,eikä muuten jaettavaakaan synny ilman tulopohjaa !

Raimo Myöhänen

Yrittäjyys on punainen vaate vasemistolle?

Raimo Myöhänen

No ei sitten! Muutetaan väri oranssiksi?

Käyttäjän MikkoKotiranta kuva
Mikko Kotiranta

Olen jo parikymmentä vuotta ihmetellyt kun joka vaaleissa vasemman laidan puolueet kohkaavat että nyt laitetaan köyhien asiat kuntoon. Kun tuloksia ei ole tullut, ei ole näiden puolueiden äänestäminenkään kiinnostunut. Toistaiseksi parhaiten köyhäinapua on annettu maksuttoman koulutuksen muodossa. Jokainen jolla on halua opiskella on mahdollisuus siihen ja sitä kautta nostaa elinmahdollisuuksiaan.

Pummien tilauslennot Ateenaan kuulostavat mielenkiintoisilta vaikka huumorilla ne on otettava. Paluukuormana tuotaisiin oliiviöljyä fetajuustoa ja ouzoa.

Raimo Myöhänen

Siellä on myöskin ns ammattikurssilaisia, jotka täydentävät opintojaan vähän joka aineessa. Kyllä tuontikuorma voisi olla työstä kiinnostuneita maahanmuuttajia, jotka sitoutuvat noudattamaan maan lakeja ja eivät vieroksu työtä. Ellei nämä ehdot sovi, seuvalla koneella Välimeren saarille!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset