Roskanpoimijan blogi

Olenko näin tärkeä henkilö ?

En ole tiedostanutkaan, kuinka tärkeä henkilö täällä Puheenvuorossa oikein olen.  Kaikenlaiset kommentoijat ensin kalastelevat bannia kuten jalkapalloilijat keltaista korttia vastustajalle ja sen saatuaan itselleen sitten itkevät kohtaloaan oikein nimellä varustetun artikkelin muodossa.

Siinä vaiheessa kun valitusvirttä väsätään, ollaan niin viattomia että oikein naurattaa. Nykyään jätän bannin aiheuttaneen kommentin näkyviin, jotta muut kommentoijat osaavat olla käyttämättä vastaavanlaista kieltä.

Oman tai kenenkään muun henkilön asiaton solvaaminen tulee aina aiheuttamaan lähdön banaanisaarille. Samoin oman poliittisen kannan tyrkyttäminen jokaiseen rakoon ei sovi asiaan. Tämä koskee kaikkia puolueita laidasta laitaan.

Ehdotan, että perustatte kerhon, johon voivat liittyä vain Roskanpoimijan bannaamat henkilöt!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Miljoona kärpästä on aina oikeassa. Ja tunnetusti niitä kiinnostaa eniten vähemmän tuore faeces.

Raimo Myöhänen

RAID tappaa kotona ja puutarhassa.

Juha Laine

Jokainen ihminen on tärkeä. Vanhat ihmiset omasta mielestään vielä vähän tärkeämpiä ja merkittävämpiä. Ymmärrän kyllä asian, pitäisi elämänkokemuksellekin antaa arvoa. Toisaalta jos elämänkokemus ei ole tuonut viisautta niin tilanne on erillainen. Terveiset banaanisaarilta. :)

Raimo Myöhänen

"Jokainen ihminen on tärkeä". Voidaan myös todeta, että toinen on toistaan tärkeämpi. Ihmisillä on eroja.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kyllä se on järkyttävää, että puolet ihmisistä on keskimääräistä tyhmempiä.

Raimo Myöhänen

Pekka Roponen. Kumpaan puolikkaaseen itsesi sijoitat?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ravenista 57/60. Senhän pitäisi mitata lähinnä G-tekijää ja itäaasialaiset pärjäävät toisaalta siinä hyvin, pelkkiä kuvia.

Tunneälylle ei ole kunnon mittareita, mutta siinä pitäisin itseäni keskitasoa heikompana, hiukan jopa aspergerinomaisena.

Raimo Myöhänen

Näin vastasit omaan kysymykseesi. Minusta taas olet siellä älykkäämpien puolella?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

No, suomennettuna...ymmärtääkseni Ravenissa saavuttamani tulos tarkoittaa sitä, että kuulun älykkäimpään 2%:iin väestöstä. Raven on siis älykkyystesti, jonka pitäisi olla hyvin vähän kulttuurisidonnainen, ja jossa on pelkkiä kuvallisia tehtäviä.

Sinänsähän on yhdentekevää olla huippuälykäs, jos ei käytä sitä hyödyllisten asioiden tekemiseen, ei älykkyystestissä pärjääminen sinänsä hyödytä ketään tai mitään. Ellei sitten halua liittyä Mensaan.

Juha Laine

Hei, jokainen ihminen varmasti sijoittaa itsensä älykkäiden puolelle. Joten vastavirtaan uivana henkilönä sijoitan siis itseni tavallista tyhmemmäksi. Liittykää tekin tomppelien kerhoon. Mukava kerho, sen voin sanoa.

Matti Jalagin

Läpäisit sen jo Laineen kommenttia edeltävässä kommentissasi.

Juha Laine

Okei. Pääsykoe. 1.Ajattele matematiikkaa - liian vaikeaa ja jopa tylsää. 2.Ajattele fysiikkaa - kuolettavan tylsää. 3.Ajattele kesäpäivää ja kaljaa. Jos ajattelit kolmosta niin olet jäsen hyvässä seurassa. Ota myös laskin mukaan reppuun niin ei tarvi miettiä paljonko on jäljellä uuteen ostokseen.

Vilho Juntunen

Kyllä Sinä paskanroimija olet yliveto!

Raimo Myöhänen

Kyllä. Koiranpaskojakin olen joutunut kadulta keräämään, kun Juntusen tapaiset henkilöt eivät huolehdi koiransa jätöksistä?

Vilho Juntunen

Mitä sinä enää kysyt mielipidettäni. Sinä olet roskanpoimija.
Halleluja.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Hidasta tahtia, ilta on vielä nuori. Ei viina tapa, vaan lyhyt paukkuväli.

Juha Laine

Vilho Juntuselta tuskin kannattaa ottaa vastaan mitään mielipidettä. Nimittäin jätkä on niin syvällä psykopaattisen kohudosentin suolessa, että ei välttämättä osaa tehdä eroa itsestään ja suolesta. Kohudosentti on nimeltään Johan Bäckman jos se jäi epäselväksi. Dosenttiparka ei vaan saa julkisuutta jota halajaa. On bannattu julkisuudesta. Mutta näin netissä julkisuutta annetaan. Onnea, desantti!

Käyttäjän janimakela kuva
Jani Mäkelä

Ylläpidon pitäisi kylmästi poistaa kaikki blogikirjoitukset, joiden ainoa motiivi on narista joltain tulleesta bannista tai haukkua jotain toista blogittajaa. Se ei ole mitään keskustelua vaan pelkkää häiriköintiä.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Juu ja mitä tekemistä bloggaajien keskinäisellä nokittelulla, vaikkapa keltaisten bannikorttien jaolla, on KESKUSTELUN kanssa.

Jos tällainen roskakeskustelu lisääntyy, minä häivyn.

Juha Laine
Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Jokainen ihminen on bannin arvoinen, jokainen ihminen on tärkeä !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset