Roskanpoimijan blogi

Maailmanennätyskö ?

Siikalan Pekka toteaa ainakin mielessään  seuraavan kirjoituksen luettuaan, että roskanpoimijalla haisee omakehu. Ja niin se totta tosiaan onkin! Kaikki perustuu eiliseen blogikirjoitukseeni, joka heti julkaisemisen jälkeen käsiteltiin myös Uuden Suomen VAPAALLA osiossa.

Itse kirjoitus käsitteli aihetta, jossa liukuportaissa  edessämme "matkustavat" lähimmäisemme päästelevät makeita pierujaan suoraan takana tulevia päin pläsiä. Heikomat uhrit joutuvat tämän pläjäyksen koettuaan hetken jopa taistelemaan hengestään.

Vaikka Uuden Suomen eniten luettujen tilastossa kirjoitukseni ei tainnut koskaan nousta edes kolmen luetuimman joukkoon, on se Facebook'in tilastoissa noussut lukemiin, jollaisia en ole havainnut  koskaan ennen kenenkään saaneen.

Täällä Uudessa Suomessa blogikirjoituksen alussa on kuva, jossa peukalo on ylöspäin ja sen jälkeen teksti : "tykkään". Seuraavaksi pienen f-kirjaimen jälkeen on teksti, jossa sanotaan, "ole kaveripiirisi ensimmäinen joka tykkää tästä". Tähän kirjoitushetkeen mennessä suosituksia on tullut 362 kpl. Suurempaa lukua  tulee harvoin vastaan  minkään artikkelin kohdalla . Omallakin kohdalla on pysytelty alle kolmenkymmenen.

Uuden Suomen Vapaalla osiossa ollut kirjoitustani käsitellyt artikkeli pani osaltaan vielä paremmaksi. Nyt laskuri siellä osoittaa tykkääjien määrän olevan 1199, joka tietämäni mukaan on suuri luku US:kin  tilastoissa. Homo ja mamu jutut ovatkin sitten erikseen. Itse artikkelikin on kopioitu kahdellekymmenelle kahdelle (22) eri sivustolle.

Niitä, jotka evät pitäneet kirjoituksestani, on tällä hetkellä kummassakin osiossa 2-3. Kun aloin selvittää, ketkä eivät pitäneet jutustani, meni koko fb sekaisin, ja kutsuja ystäväkseni lähti haluamattani  ympäri maata toista tuhatta. Jos nyt kuitenkin olette vastanneet kyselyyni, älkää olko pahoillanne, sillä en pysty vastaamaan millään kaikille. Se, mikä koko hommassa on  outoa, on US:n "eniten luetut" artikkelit, jonka laskuri taitaa laskea pärstäkertoimen mukaan.

Luvut päivitetty 27.12. klo 21.30.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jennitamminen kuva
Jenni Tamminen

Hyvä Raimo Myöhänen,

kirjoitat Facebook-suosituksista. Uuden Suomen jutun lukema on kieltämättä suuri (yli 800), mutta ei ole mikään ennätys. Katsohan vaikka tätä juttua, sillä on lähes 30 000 suositusta: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/97169-is-aviopari-...

Mitä tulee Puheenvuoron blogien suositusten määrään, niin 300 on hyvä luku, muttei sekään ennätys. Esimerkiksi Jari Tervon kirjoitus "Homoilta ja ihmisoikeudet" on kerännyt lähes 40 000 suositusta: http://jaritervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49006-ih...

Esimerkiksi Mike Pohjolan kirjoitus on kerännyt noin 2000 suositusta:
http://mikepohjola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53103-...

Mutta, kuten sanottu, blogisi on herättänyt huomiota :) Uuden Suomen uutinen aiheesta on esimerkiksi koko viikon luetuin juttu tällä hetkellä.

t. Jenni Tamminen
uutispäällikkö
Uusi Suomi

Raimo Myöhänen

No niin. Saitpa ammuttua ukkometson ylimmältä oksalta! Onko nyt mielesi iloinen?

On erikoista, että käytät kommentissasi punaista tekstiä. Mitä yrität sillä osoittaa?

Johtuen tökeröstä väliintulostasi, teen omat johtopäätökseni!

Käyttäjän jennitamminen kuva
Jenni Tamminen

Hei,

nämä FB-suositukset ovat uusi asia vähän kaikille, siksi annoin esimerkkejä. Tarkoitus ei ollut ampua mitään alas, pahoittelut, jos tuli sellainen kuva! Kuten sanoin, blogisi on saanut oikein hyvän määrän suosituksia.

Punainen teksti ei ole minun valintani, se tulee kaikkien toimituksen jäsenten kommentteihin jostain syystä.

Raimo Myöhänen

Minun blogiini ei enää tästälähin tarvitse punaisella kirjoitella!

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Lopputili ja lomarahat? Elä ihmeessä. Ei kai se likka pahhaa tarkottanu. Ja punasellahan ne näyttävät toimituksen tekstit tulevan.Tai jos se on punasella Joulun kunniksi (joulun väri).
Hyvvää ja rauhallista Joulua.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Rami on tehnyt suurtyön kokoamalla talvisodan historiaa kirjoituksiinsa. Niitä päiväkirja-tyyppisiä merkintöjä lukee muutama ihminen, vai kuinka?

Kun sama mies ihmettelee rullaporraspieruja, on kiinnostus aivan toisenlaisissa mitoissa.

Mistä tämä johtuu?

frank (nimimerkki)

Ei noista peukuista kannata sen enempää välittää, kuitenkin enempi pelleilyä.
Miellyttävän tuoksuista joulua Raimolle toivotan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset